Skeelertoertocht Hoegaarden – Namen/ EghezeeZie onderstaand bericht!

Belangrijk: we zijn nog op zoek naar een aantal helpers voor die dag (eventueel ouders - vrienden, ...) - wat hebben we nog nodig:
* Begeleiding met de auto (bezemwagen die weg en weer namen wilt rijden met lunchpaketten, schoenen, eventueel mensen die niet meer kunnen terug naar Hoegaarden meenemen).
* Fietsbegeleiding: zowel 'gewone' fietsers voor de korte tocht - als geoefende fietsers/ wielertoeristen voor de lange tocht naar Namen

Kandidaat? Laat mij zo snel mogelijk iets weten op dit email adres of op 0497/40.48.28

Groeten,
Christophe

 
Hallo,
 
Hierbij willen we er even aan herinneren dat onze club op zondag 27 augustus een begeleide skeelertocht organiseert op het fietspad tussen Hoegaarden en Namen. We spreken af om 10u. aan het begin van het fietspad, naast de nieuwe brouwerij van Hoegaarden (Altenaken). Zowel leden als niet-leden van de club zijn welkom – de niet-leden betalen 5 euro en kunnen ter plaatse inschrijven, voor de leden is de deelname gratis.
 
Je kan kiezen tussen 2 afstanden:
  • Van Hoegaarden tot Eghezee (40 km heen en terug) – aan een gemiddelde snelheid van 15 km/u. Vertrek om 10u, terug ten laatste om 12.30u.
  • Van Hoegaarden tot Namen (75 km heen en terug) – aan een gemiddelde snelheid van 20 km/u. Vertrek om 10u, terug ten laatste om 16u.
 
      Op de keerpunten wordt drankbevoorrading voorzien. Voor de tocht naar Namen zijn er drie rustpauzes – op het keerpunt in Namen is er een lange pauze om je lunchpakket op te eten. Voor de tocht naar Huppaye is er een rustpauze voorzien op het keerpunt.
 
Wil je meedoen, maar heb je nog vragen? Bel of mail dan naar Christophe (0497/40.48.28. of christophe@rsc-tienen.be ). In principe moet elke gevorderde in staat zijn om een van de afstanden af te leggen.
 
Deze tocht gaat niet door bij slecht weer (regen)!
 
 
Groetjes en misschien tot dan!

 

 
Een blik op de foto's van toertocht 2005